Gelnagels Enschede

Gelnagels zijn gemaakt van een vloeibare, harsachtige substantie die met behulp van een penseel worden aangebracht op de natuurlijke nagel. De gel wordt daarna verder in model gebracht en moet tot slot uitharden onder een UV-lamp.

Verschil tussen gelnagels en acrylnagels?
Het verschil zit ‘m hoofdzakelijk in de manier waarop ze worden aangebracht. Acrylnagels bestaan uit een vloeistof en een poeder. Als die worden samengevoegd, ontstaat er een vloeibaar bolletje waarmee je een nagel kunt creëren. Dit moet vrij snel gebeuren, want acryl droogt door contact met de lucht. Sommige nagelstylistes werken liever met acryl, anderen met gel. Omdat bij de plaatsing van gelnagels minder storende geuren vrijkomen dan bij acrylnagels, valt de keuze vaak op gelnagels.

Wanneer moet ik gelnagels laten bijwerken?
Omdat je natuurlijke nagel blijft groeien, zie je na een poosje uitgroei ter hoogte van de nagelriem. Hoe snel je die uitgroei moet laten bijwerken, hangt af van de snelheid waarmee je natuurlijke nagel groeit. Meestal moeten gelnagels na een drietal weken bijgewerkt worden. De nagels krijgen dan terug een gellaag tot aan de nagelriemen.

Beschadigen gelnagels de natuurlijke nagels?
Als je gelnagels laat plaatsen door een nagelstylist die vakkundig en hygiënisch te werk gaat, worden je natuurlijke nagels niet aangetast. Mensen die gelnagels hebben laten verwijderen, denken vaak dat hun natuurlijke nagels zachter geworden zijn. Maar dat lijkt alleen maar zo omdat ze gewend waren aan gelnagels. Die zijn nu eenmaal een stuk harder dan natuurlijke nagels.

Afspraak maken?
U kunt mij bellen voor een afspraak op het telefoonnummer: 06-27020160.