Bruidsnagels

bruidsnagelsOp de mooiste dag van uw leven, wilt u er natuurlijk op uw allermooist uitzien. Het totaalplaatje moet compleet zijn, dus is het belangrijk om niet uw bruidsnagels te vergeten.

Alle gasten willen uw prachtige trouwring zien en bekijken daarbij natuurlijk ook uw nagels, en vergeet vooral niet dat er tientalle foto’s gemaakt zullen worden waarbij uw handen duidelijk zichtbaar zijn, zoals het vasthouden van het boeket en ook niet geheel onbelangrijk, bij het plaatsen van uw handtekening op de trouwacte.

Bruidsnagels French Manicure

bruidsnagels-grootWilt u mooi verzorgde nagels, tijdloos en elegant, dan kunt u het beste kiezen voor french manicure (wit randje op vrije top van de nagel). U kunt ook kiezen voor iets opvallends door wat extra’s te maken op de ringvinger, zoals een bloemetje of diamantje.

Bruidsnagels met Nail-Art

Naast de French manicure kunt u ook kiezen voor een nagelset samengesteld aan de hand van uw persoonlijke wensen. Om deze set samen te stellen verzoek ik u een stukje stof van uw bruidsjurk mee te nemen voor de kleurbepaling.

Afspraak maken

Bel me voor een afspraak in Enschede óf Doetinchem op: 06-27020160.